WhatsApp logo Join Naat Group

Rab De Yaar Da Yaar Siddiq | Sunniyan Da Dildar Siddiq / रब दे यार दा यार सिद्दीक़ | सुन्नियाँ दा दिलदार सिद्दीक़

सिद्दीक़ ए अकबर सिद्दीक़ ए अकबर
सिद्दीक़ ए अकबर सिद्दीक़ ए अकबर

परवाने को चराग़ तो बुलबुल को फूल बस
सिद्दीक़ के लिए है ख़ुदा का रसूल बस

रब दे यार दा यार सिद्दीक़
सुन्नियाँ दा दिलदार सिद्दीक़

प्यार सिद्दीक़ दा रख दिल विच
कर सी बेड़ा पार सिद्दीक़

सुन्नियाँ दा दिलदार सिद्दीक़

रब दे यार दा यार सिद्दीक़
सुन्नियाँ दा दिलदार सिद्दीक़

ग़ार च डंग ते डंग खा दे
ए लूटी मौज बहार सिद्दीक़

सुन्नियाँ दा दिलदार सिद्दीक़

रब दे यार दा यार सिद्दीक़
सुन्नियाँ दा दिलदार सिद्दीक़

शेर ए ख़ुदा दा औह नहीं यार
जो है तेरा ग़द्दार सिद्दीक़

सुन्नियाँ दा दिलदार सिद्दीक़

रब दे यार दा यार सिद्दीक़
सुन्नियाँ दा दिलदार सिद्दीक़

वारेया यार दे क़दमाँ तों
अपना सब घर बार सिद्दीक़

सुन्नियाँ दा दिलदार सिद्दीक़

रब दे यार दा यार सिद्दीक़
सुन्नियाँ दा दिलदार सिद्दीक़

जिस दी होर न मिस्ल कोई
आक़ा दा औह यार सिद्दीक़

सुन्नियाँ दा दिलदार सिद्दीक़

रब दे यार दा यार सिद्दीक़
सुन्नियाँ दा दिलदार सिद्दीक़

तू क्यूँ करना ए ग़म अल्ताफ़
है तेरा ग़म ख़्वार सिद्दीक़

सुन्नियाँ दा दिलदार सिद्दीक़

रब दे यार दा यार सिद्दीक़
सुन्नियाँ दा दिलदार सिद्दीक़

मुस्तफ़ा का हम सफ़र अबू बकर अबू बकर
गली गली नगर नगर अबू बकर अबू बकर

siddiq-e-akbar ! siddiq-e-akbar !
siddiq-e-akbar ! siddiq-e-akbar !

parwaane ko charaaG to bulbul ko phool bas
siddiq ke liye hai KHuda ka rasool bas

rab de yaar da yaar siddiq
sunniyaa.n da dildaar siddiq

pyaar siddiq da rakh dil wich
kar si be.Da paar siddiqsunniyaa.n da dildaar siddiq

rab de yaar da yaar siddiq
sunniyaa.n da dildaar siddiq

Gaar cha Dang te Dang khaa de
ae luTi mauj bahaar siddiq

sunniyaa.n da dildaar siddiq

rab de yaar da yaar siddiq
sunniyaa.n da dildaar siddiq

sher-e-KHuda da auh nahi.n yaar
jo hai tera Gaddaar siddiq

sunniyaa.n da dildaar siddiq

rab de yaar da yaar siddiq
sunniyaa.n da dildaar siddiq

waareya yaar de qadmaa.n to.n
apna sab ghar baar siddiq

sunniyaa.n da dildaar siddiq

rab de yaar da yaar siddiq
sunniyaa.n da dildaar siddiq

jis di hor na misl koi
aaqa da auh yaar siddiq

sunniyaa.n da dildaar siddiq

rab de yaar da yaar siddiq
sunniyaa.n da dildaar siddiq

tu kyu.n karna ae Gam, Altaf !
hai tera Gam-KHwaar siddiq

sunniyaa.n da dildaar siddiq

rab de yaar da yaar siddiq
sunniyaa.n da dildaar siddiq

mustafa ka ham-safar ! abu-bakar abu-bakar !
gali-gali nagar-nagar ! abu-bakar abu-bakar